Altijd opgemaakt met permanente make-up

Wil je voor langere tijd er dag en nacht verzorgd uitzien, zonder dat je ’s ochtends lang voor de spiegel hoeft te staan? Dan is permanente make-up (ook wel ‘PMU’ genoemd) de oplossing. Zelfs als je gaat douchen of huilt blijft de make-up zitten. Permanente make-up is geschikt voor het opmaken van de ogen, wenkbrauwen en lippen.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is make-up die langdurig blijft zitten. We hebben het dus niet over langhoudende make-up, maar over make-up die wordt aangebracht voor de duur van een aantal jaren. Daarom wordt het ook wel ‘semi permanente make-up’ genoemd.

De make-up wordt niet op de huid aangebracht, maar in de huid gepigmenteerd. Hierdoor kun je het er niet afwassen, maar zal het langzaam minder zichtbaar worden. Om de 2 tot 3 jaar kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren om de make-up bij te werken.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Bij een tatoeage gaat de pigmentatie dieper in de huid, bij permanente make-up blijf je in de bovenste laag van de huid.

Daarom vervaagt de permanente make-up na verloop van tijd wel en een tatoeage niet. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat de make-up van goede kwaliteit is. Daarom werken onze specialisten met het merk Ecuri.

Wat kun je van de PMU behandeling verwachten?

Voordat we met de PMU behandeling starten nemen we eerst een gezondheidsverklaring/intakeformulier met je door. Neem het formulier alvast door voordat je een afspraak bij ons maakt en neem bij vragen contact met ons op.

Na de behandeling kun je rekening houden met een genezingstijd van ongeveer een week. Je algemene gezondheid, lichamelijke conditie en hygiëne kunnen invloed hebben op de genezingstijd. Voor het mooiste resultaat en een voorspoedige genezing krijg je na de behandeling een nazorginstructie mee naar huis.

Welke behandelingen geven wij in onze salon?

 • Powderbrows
  Voor gepoederde wenkbrauwen met een schaduweffect.
 • Ombre brows
  Voor gepoederde wenkbrauwen (schaduweffect) in combinatie met extra wenkbrauwhaartjes tussen de natuurlijke wenkbrauwhaartjes.
 • Hairstrokes
  Hierbij worden extra wenkbrauwhaartjes tussen de natuurlijke wenkbrauwhaartjes gecreëerd.
 • Infralash
  Voor een meer open blik en een dun lijntje in de wimperrand.
 • Eyeliner
  Met eyeliner zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een dunne eyeliner, volle eyeliner en met of zonder wing (alleen boven of boven en onder).
 • Ombre lips
  Voor een strakkere contourlijn bij je lippen die naar binnen wordt weggeschetst. Je krijgt hierdoor een schaduweffect bij de lippen.
 • Full-lips
  Voor volledig ingekleurde lippen.

Let op: Alle PMU behandelingen worden alleen in onze schoonheidssalon in Hazerswoude-Rijndijk gegeven.

Prijzen permanente make-up

Permanente make-up

 

 

Wenkbrauwen (hairstrokes, combibrows, powderbrows)

 

€ 385,00

Eyeliner boven

 

€ 137,50

Eyeliner boven & onder

 

€ 165,00

Lippen (ombre lips & full lips)

 

€ 385,00

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact op met ons. Voor meer informatie over permanente make-up of voor het maken van een afspraak kun je ook binnenlopen bij onze schoonheidssalon in Hazerswoude-Rijndijk.

Veelgestelde vragen

Is het aanbrengen van permanente make-up pijnlijk?

Een permanente make-up behandeling is nooit geheel gevoelloos, maar de meesten klanten ervaren het niet als pijnlijk. Vaak wordt het aanbrengen van de make-up als een klein prikkelend gevoel ervaren, vergelijkbaar met epileren. Veel klanten geven na de behandeling aan dat de pijn meeviel en dat ze het veel erger hadden verwacht. Maar het is natuurlijk per persoon verschillend.

Is permanente make-up gevaarlijk?

Nee, permanente make-up is niet gevaarlijk. Maar zoals bij iedere behandeling is er een kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. Als je twijfelt of je een allergische reactie krijgt van de make-up, dan raden wij aan om eerst een testplekje te laten zetten.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

De permanente make-up verdwijnt nooit volledig, maar kan wel na 2 tot 3 jaar gaan vervagen. Voor het beste resultaat raden wij aan om de make-up iedere twee jaar bij te laten werken.

Hoe lang duurt een behandeling om permanente make-up te zetten?

Dat hangt af van de behandeling die je wilt. De behandelingen voor de wenkbrauwen en lippen duren ongeveer 2 tot 2,5 uur. De eyeliner duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. We nemen ruim de tijd om je wensen te bespreken, daarna starten we pas met de pigmentatie.

Hoe verzorg je permanente make-up?

Je ontvangt van onze permanente make-up specialist een nazorgformulier met daarop alle informatie over hoe je de make-up thuis kunt verzorgen. De nazorg is heel belangrijk omdat het invloed heeft op het resultaat.

Hoe lang mag de make-up na de behandeling niet nat worden?

De permanente make-up mag de eerste 7 dagen na de behandeling niet nat worden. Daarnaast raden wij aan om vaselinecrème op de make-up te smeren ter bescherming tegen het water. Zwemmen of een saunabezoek raden wij de eerste 14 dagen na de behandeling af.

Hoe lang mag je na de behandeling niet in de zon?

De permanente make-up mag de eerste 7 dagen na de behandeling niet in de zon. Daarna mag je wel in de zon, zolang je de make-up maar goed beschermd. Uv-straling van de zon versnelt de celdeling in de huid waardoor pigment sneller wordt afgebroken. Daardoor vervaagt de make-up sneller.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.