Proteine behandeling

NIEUW:

De proteïne behandeling verstevigt het haar, maakt het handelbaar en sterk.

Glennis Grace met tijdelijk gestyld haar

Glennis Grace met tijdelijk gestyld haar


Een nieuwe revolutie op het gebied van haarverzorging.

Tem je krullen tot beheersbare en prachtig glanzende lokken! De revolutionaire CHI Enviro Smoothing Treatment is het eerste en enige systeem om op een veilige manier glad, glanzend en sensationeel sterk haar te verkrijgen. Een eenvoudig alternatief voor met risico’s gepaard gaande ‘blowout’ en ‘straightening’ systemen die het haar schade toe kunnen brengen.

De revolutionaire CHI Enviro Smoothing Treatment van Farouk Systems is een nieuwe professionele salon treatment verrijkt met witte parel en zijde. Deze is gemaakt om pluizig, gekruld en kroezend haar te veranderen in glad en gepolijst haar. De CHI Enviro Smoothing Treatment is geschikt voor elk haartype: maagdelijk en weerbarstig haar, gekleurd en chemisch behandeld haar, gehighlighted, poreus en fijn haar.

Glennis Grace met grove krul

Glennis Grace met grove krul

De CHI Enviro formule maakt gebruik van gehydrolyseerde eiwitten en aminozuren in een lage pH oplossing die een synergie aangaan met de natuurlijke eiwitten in het haar. De Treatment wordt uitgehard bij 210°C met keramische warmte en maakt het haar tijdelijk glad en versterkt en hydrateert het haar. CHI Enviro maakt gebruik van aldehyde, een stof die je onder andere vindt in amandelen, vanille, fruit en kaneel. De aldehyde in CHI Enviro is kaneelaldehyde (hexyl cinnamel) afgeleid van kaneelolie en wordt gebruikt voor de geur.

De CHI Enviro producten versmelten zich met de natuurlijke stoffen in de haarschubben en herstellen zo de eiwitten in de haarschacht. Poreus haar wordt met natuurlijke keratine en aminozuren gevoed zodat het herstelt en beter handelbaar wordt. Tijdens het proces worden cysteine-eiwitten herschikt in de natuurlijke vezel van het haar zonder de zwavelbruggen te breken. De eiwitherindeling wordt vervolgens gefixeerd met behulp van de CHI Ceramic Digital Hairstyling Iron 4 button op 210°C. Resultaat? Het neemt voor 95% frizzy hair weg.

Een behandeling zal:

Glennis Grace met haar natuurlijke krullen

Glennis Grace met haar natuurlijke krullen

–  de natuurlijke proteïnen van je haar herstellen
–  je haar gezonder, sterker en soepeler maken
–  een zijdezachte glans geven
–  vocht afstoten
–  je haar steiler en meer glanzend maken
–  je haar sneller en gemakkelijker laten drogen

Afhankelijk van het haartype zullen de resultaten van de CHI Enviro American Smoothing Treatment tot vier maanden zichtbaar blijven.

 

CHI Enviro Home Care

Speciaal voor langdurige resultaten is er een programma ontwikkeld om thuis de behandeling maximaal effect te geven. De CHI Enviro Home Care Maintenance lijn bestaat uit 5 producten: Smoothing Shampoo, Smoothing Conditioner, Smoothing Masque, Smoothing Shine Spray en Smoothing Serum.

Glennis Grace heeft van naturen echt krul haar. Zij wil haar haar graag stijl maar niet voor altijd.
Deze methode geeft haar de mogelijkheid om haar haar zo natuurlijk en gezond mogelijk stijl  of golvend te krijgen.
Waarom geen ontkroes methode ? Nee, als de krul weer het modebeeld  word kan zij meteen meedoen.
Als Gennis Grace het haar ontkroest, zit zij er lang aan vast dat het stijl blijft en dat wil zij niet.
Dit is gezonder en makkelijker, en ieder moment kan zij veranderen.