Chocoladeletter inruilactie*

Chocoladeletter inruilactie Hair Change

De Sint is weer in het land. Het gezellige avondje komt er weer aan.
Maar naast de gezelligheid neemt de Sint ook een hele berg snoepgoed en chocolade met zich mee. Een hele uitdaging als je op je lijn wilt letten.

Maar gelukkig is de redding nabij. 

Om je een handje te helpen hebben we een leuke actie bedacht.

Lever je chocoladeletter bij ons in en ontvang een heerlijke koolhydraatarme PowerSlim reep!????

Je helpt hiermee niet alleen jezelf, maar ook een ander. We doneren de chocoladeletters namelijk aan de Voedselbank. Daarnaast doneren we de Voedselbank voor iedere chocoladeletter die bij ons ingeleverd wordt ook nog eens € 1,-.

Wil je meedoen met deze actie? Ook als je geen klant bent bij ons ben je van harte welkom. Lever voor 16 december je chocoladeletter bij ons in.

Team Hair Change

Chocoladeletter in vergelijking met PowerSlim chocolade reep

*Actievoorwaarden:
– Deze actie is geldig van 18-11-2019 tot 16-12-2019.
– Deelname aan deze actie is gratis.
– Er kunnen maximaal 2 chocoladeletters per persoon ingeruild worden gedurende de gehele duur van de actie.
– Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in de gemeente Alphen aan den Rijn of Nieuwkoop of klant zijn bij Hair Change. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
– De chocoladeletter dient persoonlijk afgegeven te worden bij één van onze twee filialen.
– De te ontvangen chocoladereep kan de volgende allergenen bevatten; melk, ei, tarwe, soja en noten. De deelnemer heeft de plicht de medewerkers van Hair Change voor deelname op de hoogte te brengen indien deze allergisch of overgevoelig is voor een van deze of andere voedingsstoffen. Hair Change is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties.
– Hair Change behoudt zich te allen tijde het recht voor om de actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. 
– Voor vragen kan contact opgenomen worden met Hair Change per e-mail via: info@hairchange.nl