Over ons

Hairchange heeft sinds 1998 een duidelijke visie: Kwaliteit is het belangrijkst en de klant is koningin!

Hair Change is een luxe kapper en schoonheidssalon die sterk is gericht op de individuele mogelijkheden van haar klanten. Met oprechte interesse en aandacht onderzoeken we welke coupe, haarkleur en styling het beste past bij jou als klant. Voorop staat dat de klant krijgt wat zij wil.

Een bezoek aan Hair Change is een beleving en zorgt voor ontspanning in de hectiek. Wij staan niet alleen garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service van de kapsalon maar ook voor de overige activiteiten zoals de schoonheidssalon en de afslankstudio.

Een bezoek aan Hair Change is een beleving

Bij Hair Change vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden en ontspannen naar huis gaan na een behandeling of knipbeurt. Wij investeren in duurzame relaties met onze klanten door kwaliteit te bieden tijdens een prettige ervaring.

Al onze medewerkers zijn daarom vaktechnisch goed opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo zijn al onze kapsters, naast het kunnen knippen en kleuren, gecertificeerd krullenkappers en werken wij met de Curlsys methode. Dit systeem geeft meer volume in het haar en maakt ons uniek en onderscheidend als kapsalon.

Natuurlijk is Hair Change meer dan een kapper en onderscheidt ook onze schoonheidssalon zich door professionele schoonheidsspecialistes en moderne aanvullende diensten, zoals hulp bij afvallen met PS food & lifestyle, BDR behandelingen en Spray Tanning.

Wij hebben een vestiging in Hazerswoude Rijndijk en Ter Aar.

Over Maaike Mank

Vanaf 1 januari 2024 ben ik, Maaike Mank, trotse eigenaar van Hair Change Ter Aar! 

24 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding tot kapster in Leiden. Ik liep stage bij Redline in Ter Aar (bij sommige nog wel bekend). Na mijn opleiding kon ik bij Redline blijven werken en door de vele trainingen nadien heb ik het nodige bijgeleerd.

In 2007 werd Redline overgenomen door Monica Daniël en is de naam veranderd in Hair Change (Ter Aar). Ik werk hier nog steeds met heel veel plezier.

Inmiddels heb ik al enige jaren “stage” mogen lopen als mede-eigenaar, maar nu is het tijd voor de volgende stap. 

Ik heb erg veel zin om als eigenaar in Ter Aar aan de slag te gaan.

Over Monica Daniël

Van af 1 februari 1982 heb ik, Monica Daniël begonnen als bedrijfsleidster van salon Snel in Hazerswoude Rijndijk. In 1998 heb ik de salon overgenomen en de naam in Hair Change veranderd.

In 2007 heb ik een kapsalon in Ter Aar erbij gekocht (Hair Change Ter Aar). Deze op 1 januari 2024 verkocht aan Maaike Mank.

Werk met veel plezier omdat we veel verschillende afdelingen hebben voor de nodige variatie.

Ik doe dit werk met heel mij hart.