Over ons

De visie van Hair Change:

Hair Change is een kapsalon die sterk gericht is op de individuele mogelijkheden van haar klanten. Door oprechte interesse en aandacht wordt de tijd genomen te onderzoeken welke coupe, haarkleur en styling het beste past bij de klant en haar lifestyle. Een bezoek aan Hair Change is een beleving en zorgt voor een Feel Good gevoel. Hair Change staat niet alleen garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service van de kapsalon maar deze gelden ook voor de overige activiteiten zoals de schoonheidssalon en de afvalstudio.

De missie van Hair Change:

De kwaliteit van Hair Change is gegarandeerd doordat de teamleden vaktechnisch goed zijn opgeleid. Teamleden worden geselecteerd op talent en passie. Daarnaast wordt zeer frequent getraind op vaktechniek en alle modische aspecten die nodig zijn voor de hoge eisen die bij Hair Change gesteld worden.
Maar het allerbelangrijkste voor Hair Change is een brede interesse in de klanten. Het advies wordt niet alleen gebaseerd op uiterlijke kenmerken, zoals gezichtsvorm en huidtype, maar het team is ook geïnteresseerd in de hele lifestyle en geven graag een advies dat volledig op de klant is afgestemd.
Hair Change werkt onder andere met het Curlsys systeem. Het resultaat van dit systeem geeft meer volume in het haar en mag gerust uniek en onderscheidend worden genoemd.

Ontwikkeling van Hair Change:

Kenmerkend voor Hair Change is verbetering, ontwikkeling en innovaties. Hair Change is een organisatie die staat voor een duurzame relatie met haar klanten en team van medewerkers.

Voor het laatste nieuws omtrent Hair Change kunt u terecht op Facebook.
_L4C0162-2