Dé Krullen Kapper


Wist je dat er krullen verstopt zitten in je haar?

Of heb je krullen, maar vindt je het moeilijk een kapper te vinden die gespecialiseerd is in krullen? Hair Change onderscheidt zich al jaren als dé krullenkapper!

Met onze nieuwe revolutionaire CURLSYS Kniptechniek van Brian McLean knippen wij je haar zó dat onzichtbare natuurlijke krullen weer tevoorschijn komen en je haar meer volume krijgt. Deze kniptechniek is ook geschikt voor stijl haar.

CURLSYS voor en na

Met McLean CURLSYS zijn natuurlijke, soepel vallende krullen realiteit!
Deze nieuwe kniptechniek is revolutionair omdat het optimaal gebruik maakt van de valling van het haar. Na het haar in model te hebben geknipt, worden door gebruik van een speciale CURLSYS schaar, de krullen weer zichtbaar. Dit bepaalt hoe het haar uiteindelijk valt; natuurlijk krullend en met volume.

Alle kapsters van Hair Change zijn gecertificeerd CURLSYS krullenspecialist. En niet alleen zijn wij, als krullenkapper, in staat de krullen te knippen, desgewenst maken wij ook gebruik van het CURLSYS permanent: McLean SuperCurl.

CURLSYS voor en na

Geen pluizig, droog of te zwaar haar meer!
Er wordt volume in je haar geknipt zonder het haar te beschadigen. De vorm van je krullen blijft lang behouden, zelfs na het föhnen. Daarnaast ontvang je van je kapster tips voor optimaal resultaat als je eenmaal thuis bent. Zo kun je tot wel 3 keer langer genieten van je coupe, voordat je weer geknipt hoeft te worden.

Ben je ook benieuwd naar jouw krullen? Maak een afspraak bij de krullenspecialist

Prijzen

Curlsys krulhaar kort , wassen, knippen, drogen € 56,15
Culrsys krulhaar half lang, wassen, knippen, drogen  € 72,00
Curlsys, krulhaar lang, wassen, knippen, drogen         € 76,80
McLean SuperCurl permanent, wassen, knippen, drogen € 134,00
 
voor-en-na-krullenkapsel
 

In deze video laat Monica zien hoe ze van bos dof en zwaar haar een mooie bos glanzende krullen maakt.