Dé Krullen Kapper

 

Wist u dat er krullen verstopt zitten in uw haar? Of heeft u krullen, maar vindt u het moeilijk een kapper te vinden die gespecialiseerd is in krullen? Hair Change onderscheidt zich al jaren als dé krullenkapper!

Met onze nieuwe revolutionaire CURLSYS Kniptechniek van Brian McLean knippen wij uw haar zo dat onzichtbare natuurlijke krullen weer tevoorschijn komen en uw haar meer volume krijgt. Deze kniptechniek is ook geschikt voor stijl haar.

CURLSYS voor en na

Met McLean CURLSYS zijn natuurlijke, soepel vallende krullen realiteit!

Deze nieuwe kniptechniek is revolutionair omdat het optimaal gebruik maakt van de valling van uw haar. Na het haar in model te hebben geknipt, worden met gebruik van een speciale CURLSYS schaar, de krullen weer zichtbaar. Dit bepaalt hoe het haar uiteindelijk valt; natuurlijk krullend en met volume.

Alle kapsters van Hair Change zijn gecertificeerd CURLSYS krullenspecialist. En niet alleen zijn wij, als krullen kapper, in staat de krullen te knippen, desgewenst maken wij ook gebruik van het CURLSYS permanent: McLean SuperCurl.

CURLSYS voor en na

Geen pluizig, droog of te zwaar haar meer!

Er wordt volume in uw haar geknipt zonder het haar te beschadigen. De vorm van uw krullen blijft lang behouden, zelfs na het föhnen. Daarnaast ontvangt u van uw kapster tips voor optimaal resultaat als u eenmaal thuis bent. Zo kunt u tot wel 3 keer langer genieten van uw coupe, voordat u weer geknipt hoeft te worden.

Bent u ook benieuwd naar uw krullen? Maak een afspraak bij een krullenspecialist

Prijzen

Curlsys krulhaar kort , wassen, knippen, drogen € 56,15
Culrsys krulhaar half lang, wassen, knippen, drogen  € 72,00
Curlsys, krulhaar lang, wassen, knippen, drogen         € 76,80
McLean SuperCurl permanent, wassen, knippen, drogen € 134,00
 
voor-en-na-krullenkapsel
 
In deze video laat Monica zien hoe ze van bos dof en zwaar haar een mooie bos glanzende krullen maakt.