Huidverbetering met BDR

BDR_Producten_Hair-Change

Beauty Defect Repair is een innovatieve gezichtspeeling met huidverbetering als resultaat. Moderne gezichtspeeling-apparatuur wordt gecombineerd met high-tech cosmetische werkstoffenconcentraten en nieuwe behandelingstechnieken. Het is de nieuwste peeling voor het gezicht dat de huid intensief jonger maakt en geschikt is voor iedereen.

BDR helpt onder andere bij:

  • Rimpels en lijntjes
  • Zonbeschadigde huid
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken
  • Droge en ruwe huid
  • Vergrote poriën
  • Littekentjes en couperose
  • Acne

De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen.

Maak kennis met BDR

Bij de intakeafspraak van 60 minuten laten we u kennis maken met dit nieuwste systeem op gebied van huidverbetering. Tijdens deze eerste behandeling geven onze schoonheidsspecialistes u, vrijblijvend, persoonlijk advies over de mogelijkheden en het ruime aanbod aan BDR behandelingen (zoals bijvoorbeeld een micropeeling, fruitzuurpeeling of korte elektro-massage) of kuurbehandelingen.

Daarnaast bieden wij o.a. de Fresh & Clean, dit is een basis behandeling en wordt u aangeboden tijdens de intake.

Dan hebben we de Basic & Sensitive, deze behandeling is bedoeld voor de rode, allergie gevoelige huid. Deze intensieve behandeling zorgt er voor dat u al na 1 behandeling resultaat ziet. Dit komt omdat we het immuunsysteem activeren en de weerstand verhogen.

Om de huid te verjongen bieden wij de Age Controle behandeling aan. Door deze intensieve behandeling wordt uw huid zichtbaar strakker, steviger en gladder.

Voor het beste resultaat van een BDR behandeling is het van belang dat de verzorgende producten ook thuis worden gebruikt. Wij verkopen producten voor de dagelijkse reiniging, maar ook voor bijvoorbeeld een dieptereiniging twee keer per week. 

 

Prijzen BDR

BDR 60                        €76,45                                                         
BDR 90                        €130,05