Schoonheidssalon

Bij de schoonheidssalons van Hair Change in Ter Aar en Hazerswoude-Rijndijk draait alles om ontspanning en resultaat. Naast de reguliere behandelingen bieden onze schoonheidsspecialistes  ook enkele exclusieve diensten aan, zoals BDR behandelingen en spray tanning.

Permanente make-up, eyeliner voor en na de behandeling
Eyeliner boven en onder

Huidverbetering met BDR

Beauty Defect Repair (BDR) is een innovatieve gezichtspeeling met huidverbetering als resultaat. Moderne gezichtspeeling-apparatuur wordt gecombineerd met hightech cosmetische-dermaceutische werkstoffenconcentraten en nieuwe behandelingstechnieken. Het is de nieuwste peeling voor het gezicht en het maakt de huid intensief jonger. BDR behandelingen zijn geschikt voor iedereen.

Huidverbetering met BDR behandelingen

Bruin zonder zon met spray tanning

Bruin worden zonder de zon? Dat kan bij de schoonheidssalons van Hair Change met behulp van spray tanning. Je huid wordt mooi egaal bruin, maar dan zonder de schadelijke invloed van de zon. Je ziet er dus goed uit op een gezond e manier! Voor de spray tanning maken we gebruik van de natuurlijke producten van het merk Vita Liberata.

Spray tanning schoonheidssalon Hair Change Ter Aar en Hazerswoude-Rijndijk

Harsen en epileren

Uiteraard zijn onze schoonheidsspecialistes bedreven in het harsen en epileren van wenkbrauwen en de bovenlip. In onze schoonheidssalons gebruiken we producten van hoge kwaliteit, zodat we het beste resultaat behalen.

Massages

Bij Hair Change in Hazerswoude-Rijndijk bieden we 2 soorten massages aan:

  1. Cupping- en bindweefselmassage
  2. Klassieke ontspanningsmassage

Ontdek welke massage het beste bij jou past. Let op: massages worden alleen in onze schoonheidssalon in Hazerswoude-Rijndijk gegeven.

Massages bij schoonheidssalon Hair Change in Hazerswoude-Rijndijk

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact op met ons of plan online een afspraak in. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je ook binnenlopen bij onze schoonheidssalons in Hazerswoude-Rijndijk of Ter Aar.

Maak online een afspraak

Klantervaringen

Angelique Kooijman

Danique, het was weer super! Dank voor de heerlijke schoonheidsbehandeling, de adviezen en de fijne producten! Ik kijk uit naar de volgende keer.

Schoonheidssalon Ter Aar

Bij onze schoonheidssalon in Ter Aar kun je terecht voor alle schoonheidsbehandelingen, behalve permanente make-up en massages.

Schoonheidssalon Hazerswoude-Rijndijk

Bij onze schoonheidssalon in Hazerswoude-Rijndijk kun je terecht voor alle schoonheidsbehandelingen.