Dé Krullenkapper (CURLSYS)

Heb je krullen of wil je krullend haar en ben je op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in krullen knippen? Plan dan een afspraak in bij de krullenkappers van Hair Change.

Met de revolutionaire CURLSYS kniptechniek van Brian McLean knippen onze krullenkappers je haar zó dat onzichtbare natuurlijke krullen weer tevoorschijn komen en je haar meer volume krijgt. Zelfs als je steil haar hebt. (Deze kniptechniek is niet geschikt voor kroeshaar.)

Maak online een afspraak

CURLSYS voor en na

McLean CURLSYS: maakt natuurlijke, soepel vallende krullen realiteit!

Met de CURLSYS kniptechniek maken we optimaal gebruik van de valling van jouw haar. Na het haar in model te hebben geknipt, worden door gebruik van een speciale CURLSYS schaar, de krullen weer zichtbaar en krijgt je haar meer volume. Alle kappers van Hair Change zijn gecertificeerd CURLSYS krullenspecialist.

Video CURLSYS kniptechniek

Geen pluizig, droog of te zwaar haar meer!

Met de CURLSYS kniptechniek wordt er volume in je haar geknipt zonder het haar te beschadigen. Je haar wordt minder pluizig, droog en het wordt lichter. De vorm van je krullen blijft lang behouden, zelfs na het föhnen. Bovendien geven we je na de knipbeurt verzorgingstips zodat je tot wel 3 keer langer kunt genieten van je krullen voordat je weer geknipt hoeft te worden.

Maak online een afspraak

Prijzen krullenkapper

Curlsys krulhaar kort, wassen, knippen, drogen
€ 64,25

Curlsys krulhaar half lang tot lang, wassen, knippen, drogen
€ 87,90

McLean SuperCurl permanent, wassen, knippen, drogen
€ 153,40

voor-en-na-krullenkapsel

Klantervaringen

Jacqueline Hooijman

”Afgelopen vrijdag ben ik bij Hair Change geweest. Ik heb mijn haar laten knippen. Wauw! Ik had niet verwacht dat mijn haar zo mooi zou krullen met de speciale krullenmethode. Eindelijk lekker luchtig haar en de krullen zijn fantastisch.”

Sylvia Versteegh

”Lieve mensen, een mooie kapperszaak en bij het haren wassen voelt het meer als een wellness ervaring dan dat je bij de kapper zit. En weer netjes geknipt natuurlijk!”

Nieke van Dijk

”Van jongs af aan ga ik al naar Hair Change. Ik ben er zo aan gehecht dat, terwijl ik nu in Utrecht woon, toch blijf terugkomen!”

Everlyne Kulk

”Voor het eerst naar een krullenkapper geweest. Wat een mooie salon en wat een fijne sfeer! Monica heeft me zoveel verteld en tips gegeven, zo leuk!! Was echt de wanhoop nabij met dat haar van mij, nu schijnt de zon weer! Het was ook gewoon fijn echt iets voor mijzelf te doen! Een aanrader om naar Hair Change te gaan!”

Meer weten?

Wil je meer weten over de CURLSYS kniptechniek? Neem dan contact met ons op. Of probeer de CURLSYS kniptechniek een keer uit en ervaar hoe mooi krullend haar kan zijn.

Maak online een afspraak