Hair Change in de Media

Hair Change “De Krullenkapper” bestaat 25 jaar

Bron: Groene Hart Koerier

Kapsalon Snel (de voorloper van Hair Change) werd  in 1980 geopend. Als snel werd Monica Daniel in 1982 aangenomen als bedrijfsleidster.

Monica, die oorspronkelijk uit Brabant komt, had de diploma’s en de passie die de kapsalon nodig had.

Na 16 jaar filiaalhoudster geweest te zijn kreeg ze de kans om het over te nemen. En zo geschiedde, op 1 januari 1998 nam Monica  Kapsalon  Snel over. Zoals een echte kapster en onderneemster geschiedde stak ze de handen uit de mouwen en veranderde ze de naam in Kapsalon Hair Change.

Maar eigen baas zijn lijkt soms  leuker dan het is. Je wil de fijnste baas zijn. Maar dat viel niet altijd mee.

Er was altijd wel een personeelslid of klant die er anders over dacht. En toch, spijt van heeft ze nooit gehad. Want problemen zijn er niet, alleen oplossingen.

Zo wilde ze de kapsalon uitbreiden maar dat kon helaas niet op de locatie. Dus, met een beetje creativiteit, werd, de kantine toen omgetoverd tot een schoonheidssalon.

Toen er een personeelslid bij kwam, waar ze wel een filiaalhoudster in zag, is Monica naar een tweede zaak gaan kijken. Op naar een nieuwe uitdaging: wat haar oude werkgever kon met meerdere filialen, kon zij ook – zo dacht ze.

Al snel hoorde ze dat er in Ter Aar een kapsalon te koop stond waar een oud collega van haar werkte. Dat klonk goed! In 2007 werd de kapsalon dan ook overgenomen en was Hair Change – Ter Aar een feit.

Later zocht ze naar nog meer uitdagingen, toen kwam er Spray Tan bij ( bruin zonder zon).

In 2012 groeide ze in Hazerswoude Rijndijk uit hun jasje omdat er een nieuw specialiteit werd toegevoegd; krullenspecialist. Maar toevallig kwam een grotere locatie aan de andere kant in het gebouw vrij. Deze locatie was helemaal geknipt als nieuwe locatie. En dus verhuisde ze een paar deuren verder.

Nu konden beide locaties verschillende behandelingen aanbieden. Van (krullen) knippen tot schoonheidssalon. En van powerslim afslank begeleiding tot een pedicure. In Hazerswoude  heeft Hair Change sinds kort zelfs ook nog permanente make up voor de wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Maar zoals eerder gezegd; Het valt niet altijd mee om eigen baas te zijn. En toch nu ook weer is Monica, zelfs na stormachtige jaren op zowel privé als werk vlak, toch blij dat ze heeft doorgezet.

Monica houd nou eenmaal van uitdagingen. Dit kan mede dankzij haar fijne Hair Change team.

Hierbij bedankt Monica alle klanten en haar team, die de afgelopen jaren vertrouwen in Hair Change hebben gesteld. Zonder hen kan Hair Change niet bestaan.

25 jaar een vertrouwd adres in Hazerswoude rd en  inmiddels ook in Ter Aar.

Tot snel bij Hair Change in de kappersstoel!


G-kracht magazine

Lees hier het hele artikel


Een TV spotje van TV West 

 


Kappersnieuws

Het maandelijkse vakblad Kappersnieuws voor de kapper die bij wil blijven.
Kapsalon Hair Change stond hier met een artikel van 4 pagina’s in.

Maandelijks Anko vakblad voor kappers

Anko vakblad voor kappers

 

eerste 2 pagina van het artikel

Eerste 2 pagina van het artikel

laatste 2 pagina van het artikel

Laatste 2 pagina van het artikel

 


Hair Change: het krullenkapper effect

Ben jij weleens naar een krullenkapper geweest? En dan bedoel ik eentje gericht op Europees haar, want voor kroeshaar heb je weer andere specialisten. Zelf heb ik een klein beetje ‘slag’ in mijn haar, maar ik had er nooit aan gedacht. Dochterlief had als peutertje echt van die schattige babykrullen en wil nu als tiener graag de krul er weer in. De krullenkappers van Hair Change kunnen dat zonder permanentje realiseren!

Lees het complete artikel en bekijk ook de voor en na foto’s:
https://marstyle.nl/2023/03/31/hair-change-het-krullenkapper-effect/