Hulp bij afvallen met PowerSlim

Zoekt u hulp bij het afvallen? Wilt u voedingsadvies van een professional om blijvend van die extra kilo’s verlost te worden? Hebt u behoefte aan een afvalcoach om u te begeleiden en motiveren? Dan is PowerSlim iets voor u!

PowerSlim is een afslankprogramma waarbij u onder persoonlijke begeleiding van een afvalcoach toewerkt naar uw streefgewicht en een gezond voedingspatroon. U gaat niet minder eten, maar anders eten!

 

Voordelen van PowerSlim:

  • Afvallen onder begeleiding
  • Voedingsadvies van een afvalcoach
  • Geen hongergevoel
  • Blijvend resultaat
  • Veel variatie

Hoe het werkt:
PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet, waardoor het lichaam de vetreserves verbrandt maar spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijgt u een mooier silhouet en blijft uw stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven.

Het programma bestaat uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Overdag gebruikt u de PowerSlim producten en ’s avonds eet u vlees of vis met groente. U bereikt uw streefgewicht en leert hoe u op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Voordat u begint bespreken we uw wensen en doelstellingen. Daarna komt u wekelijks terug om te meten en te wegen. Wij begeleiden en motiveren u gedurende het hele traject. Samen gaan we uw doelen bereiken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu GRATIS en VRIJBLIJVEND een afspraak voor een adviesgesprek, t.w.v. €49.

PowerSlim producten

Prijzen
We beginnen met een starterspakket, bestaande uit 46 verschillende PowerSlim producten. Dit geeft u de kans kennis te maken met het assortiment.

  • Multivitamine
  • Acido Fit (mineralen supplement)
  • Shaker
  • Introductiemap met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket.
  • GRATIS PowerSlim kookboek met heerlijke koolhydraatarme recepten  t.w.v. 19,95 euro.

Dit pakket is goed voor 7 dagen en kost 159 euro.

  

Na het starterspakket
Na dit pakket stellen we wekelijks een persoonlijk weekmenu voor u samen. Gemiddeld besteed u hierbij €12,50 / €15 per dag aan PowerSlim producten.

Vanaf de overgangsfase gaat u minderen met het aantal producten. Hierdoor zullen de kosten per dag ook minder worden.

Gratis coaching
Een intakegesprek van een uur kost normaal 49 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijgt u het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS bij afname van min. 4 doosjes PowerSlim producten.

Wilt u precies weten wat de investering voor u zal zijn? Maak nu GRATIS en VRIJBLIJVEND een afspraak voor een adviesgesprek, t.w.v. €49.

PowerSlim coaches Sharona, Danique, Maaike & Monica

Ervaringen

Diana den Dekker: ‘Ik ben in 8 weken al 16 kg afgevallen, zonder dat het mij moeite kost. Ik voel me fitter en heb meer energie, dit motiveert mij om nog een tijdje door te gaan.’

Lees hier mijn verhaal

PowerSlim ervaring Diana

 

 

 

 

 

 

 

 

Francis: ‘Ik ben fitter, zelfverzekerder, slanker en voel me mooier dan ooit tevoren.’
Lees hier mijn verhaal.

Francis voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze kookdemo laten we u zien dat u tijdens het PowerSlimmen heerlijk kunt koken en variëren met de producten en vlees/vis met groente. Er is zelfs ruimte voor heerlijke hapjes.