Afvallen met PowerSlim

Zit u niet lekker in uw vel omdat u te zwaar bent? Bent u flink wat gewicht aangekomen en lukt het u niet om dit er weer af te krijgen? Komt u niet van die laatste paar kilo af? Dan is PowerSlim wellicht wat voor u.

  • Niet alleen shakes, ook vaste voeding, zoals vlees en vis
  • ’s avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin/uw partner
  • Veel variatiePowerSlim
  • 5-7 eetmomenten per dag

PowerSlim is een afslankprogramma waarbij u onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar uw streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met PowerSlim gaat u niet minder eten, maar anders eten!

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Waarbij u overdag PowerSlim producten gebruikt en ’s avonds gewoon vlees of vis met groente kunt eten, ook in de strikte fase. U bereikt uw streefgewicht en leert hoe u op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Dit zorgt ervoor dat het lichaam zijn reserve brandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van uw spiermassa krijgt u een mooier silhouet en blijft uw stofwisseling op peil! Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven.

Voordat u begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat uw wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek komt u wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleiden en motiveren we u bij het afvallen. Samen gaan we uw doelen bereiken!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek t.w.v. 49 euro

Ervaringen

Diana den Dekker: ‘Ik ben in 8 weken al 16 kg afgevallen, zonder dat het mij moeite kost. Ik voel me fitter en heb meer energie, dit motiveert mij om nog een tijdje door te gaan.’

Lees hier mijn verhaal

PowerSlim ervaring Diana

 

 

 

 

 

 

 

 

Francis: ‘Ik ben fitter, zelfverzekerder, slanker en voel me mooier dan ooit tevoren.’
Lees hier mijn verhaal.

Francis voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze kookdemo laten we u zien dat u tijdens het PowerSlimmen heerlijk kunt koken en variëren met de producten en vlees/vis met groente. Er is zelfs ruimte voor heerlijke hapjes.  

Yvonne vertelt hoe zij het PowerSlim afslankprogramma combineert met haar drukke baan.

Kosten
Meestal starten we met een starterspakket (zie de afbeelding). Dit pakket bevat 46 verschillende PowerSlim producten zodat u een goed beeld krijgt van het assortiment en kunt proeven welke producten u lekker vindt. Daarnaast bevat het starterspakket:

  • potje multivitaminePowerSlim-Starterspakket
  • potje Acido Slim (mineralen supplement)
  • shaker
  • introductiemapje met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket.
  • GRATIS PowerSlim kookboek met 14 weekmenu’s en 80 heerlijke recepten  t.w.v. 14,95 euro.

Dit pakket is goed voor 8-11 dagen en kost 159 euro.

Na het startpakket
Na dit pakket stellen we wekelijks een persoonlijk weekmenu voor u samen. Gemiddeld besteed u hierbij 12,5 – 15 euro per dag aan PowerSlim producten.

Vanaf de overgangsfase gaat u minderen met het aantal producten hierdoor zullen de kosten per dag ook minder worden.

Gratis coaching
Een intakegesprek van een uur kost normaal 49 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijgt u het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS bij afname van min. 4 doosjes PowerSlim producten.

Wilt u precies weten wat de investering voor u zal zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek t.w.v. 49 euro.

Hair Change is gecertificeerd PowerSlim center en werkt met gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches.

Stempel-certified_voedingscoach_