Hulp bij afvallen met PS food & lifestyle

Zoekt je hulp bij het afvallen? Wil je voedingsadvies van een professional om blijvend van die extra kilo’s verlost te worden? Heb je behoefte aan een afvalcoach om je te begeleiden en motiveren? Dan is PS food & lifestyle (voorheen PowerSlim) iets voor jou!

PS food & lifestyle is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding van een afvalcoach toewerkt naar uw streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Je gaat niet minder eten, maar anders eten!

 

Voordelen van PS food & lifestyle:

  • Afvallen onder begeleiding
  • Voedingsadvies van een afvalcoach
  • Geen hongergevoel
  • Blijvend resultaat
  • Veel variatie

Hoe het werkt:
PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet, waardoor het lichaam de vetreserves verbrandt maar spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven.

Het programma bestaat uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Overdag gebruik je de PS food & lifestyle (voorheen PowerSlim) producten en ’s avonds eet je vlees of vis met groente. Je bereikt uw streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Voordat je begint bespreken we uw wensen en doelstellingen. Daarna kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Wij begeleiden en motiveren je gedurende het hele traject. Samen gaan we je doelen bereiken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak nu GRATIS en VRIJBLIJVEND een afspraak voor een adviesgesprek, t.w.v. €49.

PowerSlim producten

Prijzen
We beginnen met een starterspakket, bestaande uit 46 verschillende PS food & lifestyle producten. Dit geeft je de kans kennis te maken met het assortiment.

  • Multivitamine
  • Acido Fit (mineralen supplement)
  • Shaker
  • Introductiemap met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket.
  • PS food & lifestyle kookboek met heerlijke koolhydraatarme recepten.

Dit pakket is goed voor 7 dagen en kost 159 euro.

  

Na het starterspakket
Na dit pakket stellen we wekelijks een persoonlijk weekmenu voor je samen. Gemiddeld besteed je hierbij €12,50 / €15 per dag aan PS food & lifestyle producten.

Vanaf de overgangsfase ga je minderen met het aantal producten. Hierdoor zullen de kosten per dag ook minder worden.

Gratis coaching
Een intakegesprek van een uur kost normaal 49 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS bij afname van min. 4 doosjes PS food & lifestyle producten.

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak nu GRATIS en VRIJBLIJVEND een afspraak voor een adviesgesprek, t.w.v. €49.

PS food & lifestyle coaches Sharona, Danique, Maaike & Monica

Ervaringen

Diana den Dekker: 'Ik ben in 8 weken al 16 kg afgevallen, zonder dat het mij moeite kost. Ik voel me fitter en heb meer energie, dit motiveert mij om nog een tijdje door te gaan.'

Lees hier mijn verhaal

PowerSlim ervaring Diana

 

 

 

 

 

 

 

 

Francis: 'Ik ben fitter, zelfverzekerder, slanker en voel me mooier dan ooit tevoren.'
Lees hier mijn verhaal.

Francis voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze kookdemo laten we je zien dat je tijdens het PS food & lifestyle dieet heerlijk kunt koken en variëren met de producten en vlees/vis met groente. Er is zelfs ruimte voor heerlijke hapjes.