Dayenne van Dijk (37 jaar, -23 kg): Nooit gedacht dat ik zou stralen op het strand!

Wat was je gewicht voordat je met PowerSlim startte?
Voordat ik begon met PowerSlim woog ik 83 kilo. Ik at vaak het verkeerde eten.

Waarom wilde je afvallen?
Ik was niet tevreden over mijn lichaam. Ik zat niet lekker in mijn vel en vond mijzelf voornamelijk te zwaar. Toen ik ging samenwonen ging ik steeds minder op mijn eten letten. Ik ging voor makkelijk eten en at heel onregelmatig. Na mijn zwangerschap bleven de zwangerschapskilo’s plakken en lukte het mij niet om de knop om te zetten om er iets aan te gaan doen.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?
Bij mijn vorige werkgever had ik een collega die elke dag volop lekkere dingen aan het eten was, maar hij werd steeds slanker. Ik begreep er niks van. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg hem wat hij at en deed. Zo hoorde ik voor het eerst over PowerSlim. Ik besloot om een afspraak te maken bij een PowerSlim coach. Natuurlijk was ik in het begin sceptisch maar ik besloot om toch het PowerSlim starterspakket te proberen. En zo begon het…

En toen?
Uiteindelijk ben ik met het volgen van het PowerSlim programma 23 kilo afgevallen. Met veel steun van mensen om mij heen. Voornamelijk van mijn familie en vrienden, maar ook mijn man die rekening hield met het koken of de boodschappen.

Vond je het zwaar?
Op sommige momenten had ik het even zwaar, maar PowerSlim heeft zoveel lekkere producten in het assortiment. Daarnaast vond ik ook dat ik heel veel mocht eten. In het begin moest ik zelfs wennen aan de hoeveelheid eetmomenten op een dag. Ik  vond het programma echt heel goed vol te houden.

Hoe voel je je nu?
Ik voel mij heel goed. Ik heb heel veel energie gekregen en voel mij ontzettend fit. Dit maak mij ook een stuk zelfverzekerder.

Zal je altijd op gewicht blijven denk je?
Altijd? Je weet nooit wat het leven je brengt, maar ik wil echt nooit meer terug naar de 83 kilo. Als ik merk dat ik de verkeerde kant op ga, dan beroep ik mij altijd op mijn coach.

Wil jij ook afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.