Francis: ‘Ik ben fitter, zelfverzekerder en slanker dan ooit tevoren.’

Francis voor en na

Ik was al meer dan 20 jaar veel te zwaar voor mijn lengte (1.62m). Alle diëten had ik al eens uitgeprobeerd, maar zoals zo velen viel ik daarna altijd weer in mijn oude eetpatroon en ontstond het welbekende jojo-effect. Nadat ik erg ziek ben geweest zaten er weer 15 kg aan. Toen ik mijn vakantiefoto’s van zag schrok ik enorm. Ik dacht nu is het genoeg, ik wil me weer gezond en fit voelen, want dat was ver te zoeken. Ik had totaal geen conditie meer en stond al te hijgen als ik een trap moest beklimmen.

Van een vriendin hoorde ik over PowerSlim, maar ik dacht dit is niets voor mij, alleen maar zakjes en repen. Ik wilde lekker blijven eten, ik ben tenslotte een Bourgondiër.

Maar ze vertelde me dat ik kon kiezen uit meer dan 120 producten en dat ik ’s avonds gewoon groente en vlees mocht eten. Dit heeft me over de streep getrokken.

Ik dacht ik ga eens luisteren en dan zie ik wel. Tijdens het intakegesprek werd alles goed uitgelegd over de verschillende fases en hoe belangrijk de coaching en de na gesprekken zijn. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je nog een jaar op controle. Toen moest ik op de weegschaal, wat een eye opener, ik had 50% vet! Hier schrok ik enorm van.

In augustus ben ik begonnen met het starterspakket, hier zit een groot gedeelte van het assortiment in zodat je alles kan proeven. En het zijn alles behalve alleen maar zakjes en repen. Toast, broodjes, pasta, rijst, etc. Vanaf dag één is het me prima bevallen. Ik had geen honger en voelde me na een paar dagen alweer fitter, geen hoofdpijn zoals bij veel andere diëten en ik mocht elke 2 uur iets kiezen uit mijn winkeltje.

Ik vond het prima om vol te houden en ik vond het leuk om steeds nieuwe recepten uit het kookboek te maken, zodat ik samen met mijn gezin kon genieten van de avondmaaltijd.

De weken vlogen voorbij en wekelijks kwam ik bij mijn coach om te wegen en meten. De peptalk van mijn coach deed me erg goed en als ik een klein dipje had, wat bijna niet gebeurde, trok zij mij er weer doorheen. Ook de complimenten uit mijn omgeving beurde me steeds weer op waardoor ik vol bleef houden. Zelfs tijdens de feestdagen kon ik me aan het programma houden. Elke week had ik wel weer een kledingstuk wat in de zak van Max kon omdat het veel te groot was. Erg leuk voor een vrouw als ze steeds nieuwe kleding mag kopen.

Ik ben fitter,zelfverzekerder, slanker en voel me mooier dan ooit tevoren.

Francis