Jeanette: ‘PowerSlim werkt echt, ook bij vrouwen die moeilijk afvallen zoals ik.’

Jeanette voor en na

Ik ben Jeanette, 51 jaar oud, gelukkig getrouwd en moeder van 3 pubers. 

Eigenlijk ben ik bijna mijn hele leven al aan de lijn. Tot mijn 6e was ik een magere spriet maar daarna kreeg ik “lekkere stevige benen” en werd ik steeds molliger totdat iedereen zei dat ik toch wel aan de dikke kant werd.

Toen is het lijnen begonnen. Ik heb vrijwel alle diëten gevolgd, iedere keer als er iets nieuws was probeerde ik het uit. Met heel wisselend resultaat.

Op een gegeven moment had mijn lichaam blijkbaar genoeg van al dat lijnen want wat ik ook probeerde, ik viel niet meer af ondanks mijn gezonde eetpatroon (bevestigd door de huisarts en een diëtiste).

Ik had al eerder gehoord van het proteïnedieet, twee van mijn collega’s waren 13 en 35 kg(!) afgevallen maar ik twijfelde nog. Tot ik de “magische” grens van 70 kg passeerde. Dat was voor mij echt de omslag. Ik wilde zo graag weer onder de 60 kg komen.

Nu zit ik weer op een normaal eetpatroon en ik ben nog eens 1.6 kg afgevallen! Ik ben dus weer onder de 60 kg zoals ik wilde en ik voel me geweldig. Ik krijg van iedereen complimentjes en durf zelfs weer een blouse in mijn spijkerbroek te dragen, sterker nog:  ik durf zelfs weer een spijkerbroek te dragen!

PowerSlim werkt echt, ook bij vrouwen die moeilijk afvallen zoals ik.

Jeanette