Krullen Kapper

Wij knippen krullen in uw haar! SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Met onze nieuwe revolutionaire CURLSYS Kniptechniek van Brian McLean worden futloze permanenten  weer vitaal. Natuurlijk krullend haar ziet er veerkrachtiger uit. Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn. Uw haar krijgt 2x zoveel krullen en 2x zoveel volume en zo krijgt u uw kapsel ook thuis weer makkelijk in model.

Met McLean Curlsys zijn natuurlijke, soepel vallende krullen realiteit!

Deze nieuwe kniptechniek is echt revolutionair, omdat de vorm van uw krullen lang behouden blijft zelfs na het fohnen.

Alle kapsters van Hair Change hebben een aparte cursussen gevolgd voor deze techniek. Wij van kapsalon Hair Change vinden het belangrijk om bij de blijven op het gebied van de laatste kniptechnieken. Maar nu hebben we wel een opvallende cursus gevolgd. Onlangs hebben we er weer een certificaat bij gekregen, voor het Curlsys permanent genoemd McLean SuperCurl.

Hair Change curlsys

Voor

Hair Change curlsys

Na


Op training in Duitsland
Ik Monica Daniel probeer alle vakbladen bij te houden om zo bij te blijven wat er zoal in het wereldje gebeurd. Ook nu zat ik te lezen en stond er een artikel in: dat de meeste kappers geen krulhaar konden knippen. Ik vond van wel maar het was niet speciaal genoeg. Dus gingen we opzoek naar deze cursussen. Via het kappersblad kregen we een adres in Stuttgart Duitsland en dat de cursus twee dagen zou duren. Dus gingen de filiaalhoudster van Ter Aar en ik naar Duitsland. Dit was zo anders, bijna niet te omschrijven: links handig knippen rechtshandig knippen speciale scharen aanschaffen en maar oefenen. Echt dit had ik nog nooit meegemaakt. Thuis natuurlijk de hele familie en vrienden en kennissen geknipt en inderdaad 99% van de mensen vinden het geweldig (natuurlijk nooit 100%) maar we zitten wel dicht in de buurt.

Wat u moet weten voordat u een afspraak maakt
Als u een afspraak wilt maken voor dit systeem moet u dat even vooraf melden dit i.v.m. met de indeling van de tijd. Wanneer we u haar met deze techniek knippen duurt dit wat langer. Al onze kapsters in Hazerswoude Rijndijk en in Ter Aar zijn inmiddels gespecialiseerd.

Als  u voor het eerst wordt geknipt zijn wij daar ongeveer een uur mee bezig. Eerst knippen we de basis  daarna met de speciale schaar de halve maantjes zo als ik ze noem. Dit bepaald hoe het gaat vallen. Opmerking: het is niet voor afro haar bedoeld.

In deze video wordt u uitgelegd hoe de kniptechniek in zijn werk gaat, en zeer uniek is, het  zogenoemde Curlsys. Mocht u ondanks de video toch nog vragen hebben neem dan gerust even contact met ons op. Wij leggen u het graag uit. I.v.m. de gepatenteerde kniptechniek hebben we sommige beelden moeten vervagen.
 

 

 

Brian Mclean kniptechniek: Curlsys
De Brian McLean (met aangevraagde octrooi) techniek is een speciaal ontwikkelde manier om alle haarsoorten hun eigen natuurlijke valling optimaal te kunnen geven. Uw haar wordt met gespecialiseerde gepatenteerde scharen (die links- en rechtshandig gebruikt kunnen worden) geknipt. Dit zorgt voor een exclusieve techniek, met mooier en beter vallend haar. Het kan bij iedereen die genoeg lengte heeft (niet bij afro haar). Vooral mensen met (heel) dik haar en/of(heel) veel krullen hebben hierbij eindelijk een techniek die bij hun haar aansluit.
 
Geen pluizig, droog of te zwaar haar meer!
Hoe dit kan? Als het haar ongestructureerd uitgedund wordt (dus met een mes half afgesneden) wordt het haar evt. droger of ziet het er droog uit.Met deze nieuwe manier komt er lucht tussen het haar waardoor het zijn eigen souplesse terug krijgt. Het haar wordt minimaal 1 cm korter en wordt met de speciale manier in ronde punten geknipt waardoor het haar minder zwaar wordt en het op de hoofdhuid voller is. Hierdoor zullen de punten krullen of bij haar met slag in de juiste richting vallen.
Het team Hair Change houdt wel van krullen en volume maar niet van pluizig, droog en te zwaar haar! Doordat het gewicht minder wordt hebben (en het toch lang blijft voor diegene die dat willen) de meeste klanten ook langer plezier van hun nieuwe (andere) valling! Een mooie natuurlijke valling van uw krullen
Ook heeft Hair Change team cursussen gedaan bij Brian McLean voor modern permanenten oftewel omvorming. Een mooiere valling krullen die er natuurlijker uitzien, dat is het uitgangspunt van Brian McLean. Geen uitgesproken uitgroei, volume daar waar het kan en hoort. Natuurlijk laten drogen maar het ook goed uitkunnen fohnen. Dat is wat wij mooi vinden en met dit systeem de natuurlijke valling geven als u deze zelf niet of te weinig heeft. Ook kruinen die open vallen blijven beter zitten.Het Brian McLean curlsys knipsysteem wordt in beide kapsalons toegepast.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken klik dan hier.