Hulp bij afvallen met PS food & lifestyle

Heb je behoefte aan hulp van een coach bij het afvallen? Dan is PS food & lifestyle (voorheen PowerSlim) iets voor jou!

Wat is PS food & lifestyle?

PS food & lifestyle is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding van een afvalcoach toewerkt naar jouw streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Je gaat niet minder eten, maar anders eten.

Voordelen van PS food & lifestyle

 • Geen terugval in lichaamsgewicht doordat je niet minder gaat eten, maar anders gaat eten
 • Afvallen onder begeleiding van een PS food & lifestyle coach
 • Je krijgt voedingsadvies
 • Geen hongergevoel
 • Veel variatie in je voeding
Hulp bij afvallen met een PS food & lifestyle coach van Hair Change

Over het PS food & lifestyle dieet

PS food & lifestyle is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Het dieet zorgt ervoor dat het lichaam de vetreserves verbrandt terwijl de spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier figuur en blijft je stofwisseling op peil. Dat is belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven.

PS food en lifestyle programma

Het programma bestaat uit 3 fasen met 5 tot 7 eetmomenten per dag. Overdag gebruik je de PS food & lifestyle (voorheen PowerSlim) producten en ’s avonds eet je vlees of vis met groente. Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Voordat je met het programma begint, bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Daarna kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Wij begeleiden en motiveren je gedurende het hele traject. Samen gaan we ervoor om jouw doelen te behalen!

PS food & lifestyle producten

Gratis adviesgesprek met een PS food & lifestyle coach

Wil je weten wat PS food en lifestyle voor jou kan betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in met onze PS food & lifestyle coach (t.w.v. € 49,-).

Maak online een afspraak

Wat kost PS food & lifestyle?

We beginnen met een starterspakket, bestaande uit 46 verschillende PS food & lifestyle producten. Het starterspakket geeft je de kans om kennis te maken met het assortiment. Het pakket kost € 159,- en is goed voor 7 dagen. In het pakket zitten de volgende producten:

 • Multivitamine
 • Acido Fit (mineralen supplement)
 • Shaker
 • Diverse voedingsproducten zoals brood, pasta’s, koek, repen en rijst e.d.
 • Introductiemap met o.a. een weekmenu behorende bij de voedingsproducten van het starterspakket
 • PS food & lifestyle kookboek met heerlijke koolhydraatarme recepten t.w.v. € 24,99

Na het starterspakket

Nadat je de producten uit het starterspakket hebt gebruikt, stellen we wekelijks een persoonlijk menu voor je samen. Gemiddeld besteed je tussen de € 12,50 en € 15,- per dag aan PS food & lifestyle producten.

Afhankelijk van de resultaten ga je gaandeweg het aantal PS food & lifestyle producten afbouwen en worden de dagelijkse kosten dus ook minder.

Gratis coaching

Onze PS food & lifestyle coaches hebben zelf ervaring opgedaan met het afvalprogramma. Uit ervaring weten we dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is om het streefgewicht te bereiken. Daarom krijg je het adviesgesprek en de wekelijkse coaching gratis bij wekelijkse afname van minimaal 4 doosjes PS food & lifestyle producten.

Meer weten of PS food & lifestyle?

Wil je meer weten over het PS food & lifestyle afslankprogramma, wat de investering voor jou persoonlijke situatie is of meteen een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.