Sharon -23 kg: Ik ben een totaal ander persoon geworden!

Sharon

Waarom wilde je afvallen?
Ik was niet tevreden over mijn lichaam, mijn overgewicht maakte mij onzeker en ik kwam niet van de bank. Het liefst pakte ik de auto en ik at waar ik zin in had. Ik woonde ook net samen met mijn vriend waardoor ik nog meer aankwam. Ik was er echt klaar mee en wilde er nu eindelijk iets aan veranderen.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?
Samen met mijn moeder ben ik gaan kijken naar de verschillende opties. Ik heb verschillende diƫten bekeken maar voelde mij het prettigst bij het PowerSlim afslankprogramma. Ik heb een afspraak gemaakt met een PowerSlim voedingscoach en heb samen met haar een plan opgesteld. We bepaalden mijn streefgewicht en ik ben met het PowerSlim starterspakket naar huis gegaan.

En toen?
Mijn coach leerde mij een nieuw voedingspatroon aan. Terug naar de basis, normale porties, veel groenten en 6 keer op een dag een PowerSlim eetmoment. Iedere week werd ik gewogen door mijn coach en bespraken we de afgelopen week. Daarnaast mocht ik haar altijd bellen, mailen etc. Dit regelmatige contact ervaarde ik als zeer prettig.

Wat was je hoogtepunt?
Na een aantal weken het PowerSlim programma gevolgd te hebben, kreeg ik de eerste complimenten uit mijn omgeving. Ik bloeide hier helemaal van op. Ik kwam in een flow terecht en de vakantie stond voor de deur. Heel graag wilde ik PowerSlim in de vakantie doorzetten. Mijn coach gaf mij tips en recepten mee die ik in Griekenland kon toepassen. Ik was zo trots op mezelf en liep zelfverzekerd in mijn bikini over het strand, ondanks dat ik nog niet helemaal klaar was met PowerSlim. Tijdens mijn vakantie was het heel makkelijk om mij aan het PowerSlim programma te houden.

Hoeveel voel je je nu?
Ik ben een totaal ander persoon geworden. Er staat letterlijk niks meer in de weg. Mijn leefstijl heb ik veranderd. Ik weet nu wat echt goed voor mij is en wat echt gezond is. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld.

Zal je op gewicht blijven denk je?
Ik ben al driekwart jaar op mijn streefgewicht met het PowerSlim afslankprogramma en ik sport nu graag. Dit had ik eerst totaal niet! Ik mag mijn coach altijd benaderen voor advies. Omdat ik nu weet wat echt gezond is weet ik zeker dat ik mijn gewicht kan blijven vasthouden.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Bekijk dan hier wat het PowerSlim programma precies inhoudt.