Anne Fransen (-25 kg): ‘’Hoe ik me nu voel is niet in woorden te omschrijven.’’*

Vroeger was ik eigenlijk niet te zwaar, pas rond mijn twintigste kreeg ik overgewicht. Door stress en negatieve emoties ben ik gaan eten. De sleur van het dagelijks leven, en het feit dat ik niet fijn in mijn vel zat, zorgde ervoor dat ik niet meer naar mijn uiterlijk keek. Eten was een “makkelijke” oplossing om je weer even fijn te voelen.

Toen ik de kerst van 2015 een nieuw jurkje wilde kopen en dit een maat 44/46 moest worden omdat ik er anders niet meer in paste kwam voor mij de omslag. Dat vond ik verschrikkelijk, ik heb zo hard gehuild en ik vond dat het op deze manier niet door kon gaan.

Ik ben toen zelf gestart met gezonder eten, niet meer snoepen. Toen ben ik mijn eerste kilo’s zelf kwijtgeraakt. Maar alleen niet snoepen was voor mij duidelijk niet de oplossing, dus na verschillende vormen van diëten te hebben bekeken kwam ik terecht bij PowerSlim. Dit omdat PowerSlim geen dieet is, maar een verandering van je leefstijl.

Het PowerSlim traject is me supergoed bevallen, ik had het anders nooit gered. Alleen is het te moeilijk, maar met de begeleiding van de PowerSlim coaches wordt het zo veel makkelijker. Mijn coach voelt namelijk meer als een vriendin dan een coach, maar dan wel een die me op de goede weg houdt. Ook heb ik door mijn coach andere mensen ontmoet die ook het PowerSlim traject bewandelden. Op een high tea met PowerSlim producten heb ik bijvoorbeeld Eva mogen ontmoeten. Met haar als PowerSlim maatje werden de afspraken en het traject alleen nog maar leuker!

De producten zijn natuurlijk niet allemaal even lekker, maar er zijn zo veel producten dat je nooit iets hoeft te eten wat je niet lust. Er is ontzettend veel variatie, wat het eten dus ook heel leuk en makkelijk houdt. In mijn fase 1A heb ik bijvoorbeeld nooit hetzelfde avondeten gehad omdat er zo veel uit te proberen viel.

Ik vond het programma totaal niet zwaar. Je wordt zo goed begeleid dat het gewoon niet moeilijk kan zijn. Het fijne eraan is dat je er ook gewoon ontzettend veel van leert.

De gewichtsbehoudfase verloopt heel goed, weer een sneetje bruin brood, langzaam weer opbouwen naar het “normale eten”, maar wel heel bewust bezig zijn met je gewicht. Ik zelf blijf nog steeds geregeld naar mijn coach gaan. Zij is echt een stok achter de deur. Ik denk ook dat het me gaat lukken om dit gewicht te behouden. Het fijne aan PowerSlim en mijn coach is dat als ik het “zwaarder” krijg, ik gewoon weer op ze kan terugvallen. Maar mijn leefstijl is sowieso heel anders dan een paar jaar geleden, dus ook daarmee red ik het wel!

Hoe ik me nu voel is niet in woorden te omschrijven. Intens gelukkig of herboren komt in de buurt. Ik had dit niet willen missen, alles gaat zo veel makkelijker, het leven, mijn lichaam, sporten. Heerlijk!

Wil jij ook afvallen en weer lekker in je vel zitten?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.