Coupe Corona vragen-uurtje

De kappers zijn al even dicht. Je kapsel is inmiddels geheel zijn eigen leven gaan leiden. Is dit nu het punt om je haar zelf dan maar een beetje in het gareel proberen te krijgen? Zou je met de tondeuse op standje 2 iets leuks kunnen creëren? Op het internet zijn tal van van dappere doehetzelf-pogingen te vinden, niet altijd met het gewenste resultaat…
 
HELP!! Wat kun je nu het beste doen? Volledig kaal, de ouderwetse bloempot-methodiek? Of toch maar wachten op de dag dat de kappers weer open mogen? De tijd zingen we dan wel uit met vlechtjes of een hipsterknot en een weelderige baard.
 
Hairchange wil jullie aankomende vrijdag 29 januari via Teams te hulp schieten! Van 19.30 tot 20.30 kun je gratis ons “vragen uurtje” over coronakapsels bijwonen. We geven tips om jouw coupe er zo goed mogelijk uit te laten zien. Heb je een vraag? Dan kun je deze naar ons mailen, zodat wij goed voorbereid zijn en het juiste advies kunnen geven. Ook als je geen vragen hebt kun je gezellig meedoen. Klik op de link hieronder en geef je op via de mail. We sturen je dan een aanmeldlink toe.