Hair Change gaat GROEN

Met Hair Change willen wij ook een steentje bijdragen aan het milieu door middel van het scheiden van ons afval. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met The Green Scissors.

De missie van The Green Scissors: “Het verminderen van afval, het bereiken van duurzaamheid, circulaire economie en iets doen voor mensen die het moeilijk hebben”.

Wij willen van Hair Change een plek maken waar onze klanten zich niet alleen op hun gemak voelen maar waar hen ook duidelijk wordt dat wij maatschappelijk betrokken zijn en wij ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu door hun haar terug te geven aan de natuur en het terugwinnen van grondstoffen uit onze bedrijfsvoering.

Wij redden grondstoffen uit de vuilnisbak, terugwinning van haar, plastics, aluminium tubes, folies en scheermesjes uit de vuilnisbak.

Haar is geen afval! Haar is een bron van proteïnen die terug zouden moeten keren naar de natuur.

Om het haar terug naar de natuur te krijgen en om te zetten in Eco Super Compost, rekenen we op de medewerking van onze partner GreenFerm.

GreenFerm richt zich op de verwerking van dierlijke drijfmest. In de Ecofactorij in Apeldoorn realiseert GreenFerm een grootschalige mestverwerking, waarbij het door ons ingezamelde haar wetenschappelijk wordt verwerkt, waarbij bestaande en beproefde technologieën worden gecombineerd met innovatieve eco-oplossingen, zodat er een nieuw circulair product ontstaat dat voedingsstoffen terugbrengt naar de natuur met een minimale impact op onze planeet.

Met de technologie en het onderzoek van GreenFerm kunnen we het haar van onze klanten terugbrengen naar de natuurlijke kringloop van het leven.