Diana den Dekker: ‘In 8 weken ben ik al 16 kg afgevallen, zonder dat het mij moeite kost!’

PowerSlim ervaring Diana

Na vele malen een dieet te hebben uitgeprobeerd kwam ik via een collega bij PowerSlim uit.

Ik heb lang getwijfeld of ik hieraan zou beginnen, omdat ik al vaak teleurgesteld was en nooit het gewenste resultaat bereikte. Na het proefpakket van 3 dagen wilde ik graag de uitdaging aangaan en heb ik het startpakket besteld. Het eten is gevarieerd en het kookboek geeft veel tips om lekkere maaltijden te bereiden. Ook kun je met het startpakket kijken welke producten bij jouw levensstijl passen, zodat je echt geniet van je eetmomenten.

Het fijne van het PowerSlim afslankprogramma is dat je absoluut geen honger hebt en wel vanaf week 1 goed afvalt!

Nu 8 weken later ben ik al 16 kg afgevallen, zonder dat het mij moeite kost. Ik voel me fitter en heb meer energie, dit motiveert mij om nog een tijdje door te gaan.

Wil je jij ook weer lekker in je vel zitten?
Bekijk dan hier wat het PowerSlim programma inhoudt
of
maak een afspraak bij een van onze vestigingen.