Diana (-33 kg): ‘Van maat 46 naar maat 38!’ (Deel 2)

Diana voor en na 2

Al vele malen was ik begonnen met een dieet, maar nooit had ik het gewenste resultaat weten te behalen. Ik moest mezelf altijd uithongeren en viel maar minimaal af. Meer sporten hielp mij ook niet, ik kwam er vaak zelfs van aan… Mijn zelfbeeld veranderde langzaamaan en ik voelde me niet meer gelukkig in mijn lijf. Via een collega hoorde ik over PowerSlim, in het begin was ik kritisch, maar uiteindelijk ben ik toch langsgegaan voor een kennismakingsgesprek.

Nu ben ik zo gelukkig dat ik hieraan ben begonnen!
Ik heb eindelijk het lichaam wat ik jarenlang wilde en waarvan ik dacht dat ik nooit zou kunnen hebben! Ik had het nooit voor mogelijk gehouden om van maat 46 naar maat 38 te gaan! Ik bleef mijn doel dan ook bijstellen. Eerst leek het mij fijn om 10-15 kg af te vallen, maar dit lukte met gemak. Uiteindelijk ben ik 33 kg afgevallen! De vele complimenten uit mijn omgeving doen mij dan ook zeker goed.

Je kunt lekkere dingen blijven eten
Het PowerSlim programma was voor mij geen echt dieet, omdat je zoveel lekkere dingen kunt blijven eten door de vele vervangende en gevarieerde producten. Inmiddels zijn meerdere mensen in mijn omgeving ook actief aan het afvallen gegaan met PowerSlim. Het is leuk om te zien dat het hen ook brengt wat ze hoopten. Voor mij is het wel duidelijk dat als je jezelf houdt aan het programma er veel mogelijk is.

Goede begeleiding
Ik ben inmiddels aan het afbouwen, omdat ik tevreden ben over hoe ik er nu uitzie. Ik vond het spannend om weer ‘’normaal’’ te gaan eten, maar door de goede begeleiding gaat dit hartstikke goed. En hoe leuk is het dat wanneer je iets leuks ziet in de etalage je ook gewoon naar binnen kan lopen in de kledingwinkel om het te passen, zonder dat je hoeft te denken dit past mij toch nooit!

Groetjes,
Diana

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Bekijk dan hier wat het PowerSlim programma precies inhoudt.