Hair master

 

ONDERSCHEIDING – Hair masters

Met trots kunnen we melden dat wij na een niet aangekondigd bezoek van een Mystery-guest een beoordeling kregen overhandigd. Hair Change wordt in een beoordeling omschreven als een zeer bekwame, gastvrije en klantvriendelijke salon. Hiervoor zijn landelijke beoordelingscriteria opgesteld. Het daarbij behoorden landelijke gemiddelde is een 6.9.

Hair Change werd beoordeeld met een 8.7!!! Masters of Hair is het officiele keurmerk voor kapsalons. De Stichting Erkenningsregeling Kappersbranche SEK kent deze toe aan kapsalons die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen als vakbekwaamheid, hygiene milieu, service en veiligheid. Bij de kapper met het Masters of Hair keurmerk bent u in goede handen. Voor veel branches bestond er al een keurmerk waarmee een onderneming zich kan onderscheiden. Vanuit de Stichting Erkenningsregeling Kappersbranche (SEK) is ook voor kappers een keurmerk ingevoerd. Met dit keurmerk heeft een kapper het zichtbare bewijs autoriteit te zijn op het gebied van hairstyling. Bij erkenning ontvangt de kapper onder andere een erkenningsschildje, instore-promotiemateriaal en een certificaat. Daarnaast wordt het keurmerk landelijk steeds onder de aandacht gebracht. Kapsalon Hair Change aan de W. Kloosstraat 2 te Hazerswoude Rijndijk mag vanaf nu ook het keurmerk Masters of Hair voeren. Mevrouw Daniel staat samen met zijn/haar team van medewerkers borg voor een kwalitatief hoogstaand kappersproduct richting de consument.

Om in aanmerking te komen voor het keurmerk Masters of Hair, moet de kapsalon voldoen aan een flink aantal kwaliteitsnormen. Daaronder worden onder meer zaken verstaan als eisen op het gebied van vakbekwaamheid, hygiene en milieu, inrichting van de salon, materialen, service en veiligheid. Maar ook de uitstraling van de salon en de medewerkers spelen een belangrijke rol. Klanten weten dus van tevoren dat ze bij een Masters of Hair kapsalon in goede handen zijn. Als een kapsalon zich opgeeft voor de keuring, komt er vanuit Kiwa Certificatie en Keuringen te Rijswijk, een professionele en objectieve auditor de zaak bekijken. Vervolgens wordt er een rapport opgemaakt waarin staat of de betreffende kapsalon in aanmerking komt voor het keurmerk. Nederland telt circa 14.000 kapsalons. Tot op heden kunnen slechts enkele kapsalons zich met het keurmerk Masters of Hair onderscheiden!