Joyce Joore (-12,5 kg): ‘’Ik geniet nu nog van het bourgondische leven, maar dan op een gezondere manier.’’*

Heb je altijd al overgewicht gehad?

Nee, ik heb altijd tussen de 60 en 62 kg gewogen. Gewicht is voor mij altijd maar een getal geweest. Zolang ik lekker in mijn vel zat, maakte het voor mij niets uit welk getal de weegschaal aangaf.

Hoe kwam het dat je bent aangekomen?

Ik was aan het genieten van een bourgondisch leven, totdat ik begon te merken dat mijn broeken strakker gingen zitten en ik me toch minder fit voelde. Iets te vaak lekker borrelen of snoepen had toch wel invloed op mijn figuur.

Wanneer kwam het moment dat je besloot er iets aan te doen?

Op het moment dat ik twee striemen op mijn buik kreeg, besloot ik dat het genoeg was geweest. Daarbij zag ik op foto’s dat ik steeds zwaarder werd. In mijn omgeving hoorde ik vaak dat het niet nodig was dat ik zou afvallen en ik goed was zoals ik was. Toch zette ik door, want uiteindelijk deed ik het voor mezelf.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik ben samen met mijn moeder het PowerSlim programma gaan volgen. Ik ben dol op zwemmen en ging daarom ook iedere week een uurtje baantjes trekken. Dit deed ik vooral voor de ontspanning. Bewegen is natuurlijk altijd goed, maar gelukkig niet verplicht tijdens het PowerSlim programma.

Hoe is het traject je bevallen?

Het gehele traject is mij heel goed bevallen. Ik heb het nooit als een straf gezien en heb altijd lekker kunnen eten. Ik heb een hele goede coach gehad die altijd goede tips gaf als het even wat minder lekker ging. Ze stond altijd voor me klaar! Ik had gelukkig ook geen moeite met het vasthouden van mijn streefgewicht, mede omdat ik nog een jaar lang bij mijn coach terecht kan!

Vond je het zwaar?

Natuurlijk heb ik wel eens een baalmomentje gehad, maar over het algemeen vond ik het niet zwaar. Ik hou van lekker eten en met de producten van PowerSlim kan dat nog steeds. Dankzij mijn coach en de lekkere producten was het afvallen dan ook zeker geen straf!

Hoe voel je je nu?

Ik voel me goed. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan! Ik merk vooral dat alles makkelijker gaat doordat je die extra kilo’s niet meer bij je draagt. Ik ben nu weer terug op mijn oude gewicht en de complimentjes die ik nu krijg, zorgen ervoor dat ik er alles aan doe om te blijven zoals ik nu ben.

Heb je het vertrouwen dat je altijd op gewicht zal blijven?

Ik ga zeker mijn best doen om op gewicht te blijven. Als ik de voor- en na-foto’s zie weet ik weer waar ik het voor heb gedaan. Ik geniet nu nog van het bourgondische leven, maar dan op een gezondere manier.

Wil jij ook afvallen?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

 * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.