Karin (-13 kg): ‘’Ik voel me weer fijn in badkleding!’’*

Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om, ik moest namelijk weer in badkleding. Ik besloot zo snel mogelijk te starten bij mijn coach. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen.

Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt. Mijn doel was om 10 kg af te vallen, maar het ging zo goed dat ik uiteindelijk 13 kg ben afgevallen.

Ik heb mijn doel bereikt en voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste de balans weet vast te houden. Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken.

De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn badkleding te kunnen dragen.

Karin Schrijver

Wil jij ook afvallen?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.