Leonie(-20 kg): Het is zo fijn om je weer prettig te voelen in je eigen lijf!

Ervaring Leonie afvallen bij Hair Change

Na mijn 2 zwangerschappen waren er de nodige kilo’s blijven hangen. Ik was op eigen houtje al 10 kilo kwijtgeraakt, maar ik merkte dat er steeds weer een paar kilo’s bij slopen. De druppel was voor mij onze vakantie in Griekenland afgelopen mei. Ik zat niet lekker in mijn vel, al mijn kleding zat te strak en bij elke foto waar ik op stond werd ik geconfronteerd met het feit dat ik te zwaar was.

In de Groene Hart koerier had ik al een aantal keer een succesverhaal van PowerSlim voorbij zien komen en daarom besloot ik na de vakantie ook de stap te wagen en een gesprek aan te vragen.

Tijdens het gesprek werd ik meteen enthousiast en ik besloot om een starterspakket mee te nemen en de volgende dag te starten. De eerste week was wennen omdat ik anders at dan de rest van mijn gezin. Maar toen ik na een week op de weegschaal ging en al 2,3 kilo kwijt was werd ik alleen maar meer gemotiveerd. Nadat de weken vorderden en de kilo’s eraf bleven vliegen werd het steeds eenvoudiger om mijn aangepaste maaltijden te combineren met de overige gezinsleden. Naar verjaardagen en feestjes nam ik mijn eigen tussendoortjes mee. Eerst was ik bang dat mensen dat raar zouden vinden maar al snel bleek dat het tegendeel waar was.

De begeleiding die je krijgt bij Hair Change is zeer prettig. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar en het wekelijkse weegmoment is een prima stok achter de deur. Wat ik ook als heel prettig ervaar is dat ze spreken uit ervaring en met je meedenken over oplossingen. Toen ik aangaf dat ik op zag tegen de geplande vakantie naar Frankrijk kwamen ze direct met allerlei tips en handige weetjes. De vakantie verliep vervolgens zo goed dat ik ook daar 2 kilo was kwijtgeraakt.

Inmiddels ben ik bijna 20 kilo kwijt. Ik zit weer lekker in mijn vel en mijn kleding maat 42 heb ik mogen vervangen voor maat 38. De reacties die ik krijg van andere mensen doen me enorm goed. Het is zo fijn om je weer prettig te voelen in je eigen lijf. Nu ben ik in de fase om mijn gewicht te behouden en ook dat gaat erg goed. Ik ben dan ook heel blij dat PowerSlim op mijn pad is gekomen en raadt het eenieder die wat kilo’s kwijt wil aan.

Leonie van der Laan

Wil jij ook graag een aantal kilo kwijt?

Ja, geef mij meer informatie over het afslankprogramma!