Lisette (-22 kg): Van ongelukkig en te zwaar, naar stralend dit jaar!

PowerSlim ervaring LisetteIk ben altijd al wat langer geweest en op jonge leeftijd kreeg ik vrouwelijke vormen, maar ik zat lekker in mijn vel. Toen ik ging samenwonen ging het mis. Mijn levensstijl werd ineens een stuk ongezonder. Een drukke baan en een sociaal leven, waarin vaak etentjes en borrels worden georganiseerd, hebben daar ook aan bijgedragen.

Ik zag de weegschaal richting de drie cijfers gaan en schrok hier zo erg van dat ik besloot dat er eindelijk écht iets moest gebeuren. Via een collega hoorde ik over PowerSlim en hoe dit haar leven heeft veranderd. Ik ben direct opzoek gegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Tijdens het PowerSlim programma leer je een regelmatig eetpatroon aan, met 6 eetmomenten op een dag. Doordat je kunt kiezen uit een groot assortiment aan producten heb je voldoende variatie in je eetpatroon, en dat is erg fijn. Het was voor mij daardoor ook makkelijk vol te houden. Daarnaast merkte ik al snel resultaat en voelde ik me al snel beter. Dat zorgde er voor dat ik extra gemotiveerd was. Nu in de laatste fase merk ik dat het soms wat moeilijker is om de balans te vinden maar gelukkig helpt mijn coach me daar goed bij.

Met mijn PowerSlim coach had ik een erg goede klik! Het wekelijkse contact was heel prettig. Ik zit nu in de laatste fase en bereik daarmee mijn doel nog voor de feestdagen! Ik voel me goed, fit en ben weer gelukkig als ik in de spiegel kijk! Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl en goed voor mijn lichaam zorg, weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven!

Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught

Ook samen aan de slag?

Samen met jou kijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


 

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.