Wij kunnen alles weer aan, Letterlijk en figuurlijk!

Campagne_Shoppen_Nicole_Belinda_Na-foto

Vriendinnen Belinda en Nicole gingen samen de strijd aan tegen de kilo’s. Belinda viel 37 kilo af en Nicole 30 kilo door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma.

‘Dat ik overgewicht had was duidelijk, maar er iets aan doen vond ik moeilijk. Ik had eigenlijk nooit een dieet gevolgd, daar stond ik niet achter. Waarom dan wel PowerSlim? Het idee van 6 keer per dag eten en de goede wekelijkse begeleiding sprak mij erg aan’, aldus Belinda.

Nicole; “Ik zag het resultaat bij mijn collega en vriendin Belinda. 4 weken later ben ik ook begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik was enthousiast vanaf dag 1.”

Belinda: “Mijn coach is echt mijn stok achter de deur. Wekelijks ging ik bij haar langs voor 1 op 1 coaching waar zij mij adviseerde, stimuleerde en motiveerde. Ook vond ik de producten van PowerSlim erg lekker. Het zijn koolhydraat arme en eiwitrijke maaltijdvervangers met voor ieder wat wils. Ik ben dol op de Bruschetta terwijl Nicole juist de smoothie banaan heerlijk vindt. Het assortiment is zo ruim dat het voor iedereen goed vol te houden is.”

Nicole: “Tijdens de lunch konden wij lekker kletsen over eten, welke producten van PowerSlim we wel of niet lekker vonden maar ook; wat gaan we vanavond voor lekkers eten. Met het PowerSlim kookboek en de recepten op de website hadden wij veel inspiratie voor heerlijke gerechten.”

Belinda: “Het leuke is dat onze voor- en na foto’s op Facebook inmiddels vele mensen geïnspireerd hebben om ook te beginnen met PowerSlim. Dat voelt zo goed als je een inspiratie voor anderen bent! Ik ben een heel ander mens, ik straal, voel mij mooi, kan weer in alle winkels shoppen (te veel keuze haha) en ben zelfverzekerd.”

Nicole: “Ik ben ook trots op mijzelf en Belinda! Wij hebben het maar mooi voor elkaar gekregen!”

Wil jij net als Belinda en Nicole een nieuwe start maken en weer stralen?

Hier vind je meer informatie over het PowerSlim programma en hoe jij je hiervoor kunt inschrijven.

Campagne_Shoppen_Nicole_Belinda_Voor-foto