Schoonheidssalon

De schoonheidssalons van Hair Change bieden u een ruime keuze op het gebied van huidverbetering, ontspanning, ontharen en nog veel meer. Hieronder vind u meer informatie over onze diensten.

Ontharen met Body Sugaring:
Body Sugaring is een zachtere, veiligere en moderne methode om te ontharen met een suikerpasta zonder het gebruik van hars. Daarnaast kan het tot (sterke) vermindering van de haargroei zorgen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of even langskomen in een van de salons.
Body Sugar

 

 

Afvallen met PowerSlim:
Hair Change helpt u graag met het bereiken van uw ideale gewicht. Daarom werken onze geselecteerde coaches met PowerSlim. Lees meer, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismakings- en advies gesprek voor meer informatie .
Afvallen met powerslim1

 

 

 

Huidverbetering met BDR:
BDR wordt voornamelijk gebuikt bij leeftijds gebonden rimpels en lijntjes, een zonbeschadigde huid, ouderdoms- en pigmentvlekken, een droge en ruwe huid, vergrote poriën en een onzuivere huid maar ook bij littekentjes en acne. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen. Voor meer informatie over BDR ( zie pagina producten) en kunt u terecht in onze salon. Lees meer.
BDR

 

 

Bruin zonder zon met Spray Tanning:
Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor uw huid. Het geeft uin 10 minuten een prachtig bruine huid. Vita Liberata’s is het enige merk met Ecocert keurmerk de meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die u maar kunt bedenken. Vita Libersta’s professionele tanning range wordt zeer gewaardeerd en is veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. Deze tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor u er ook nog slanker uitziet en zich beter voelt.
– blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk
– authentieke honingbruine kleur
– intens hydraterend

Lees meer.

Spray_Tan

 

 

 

 

 

Massage en hot stone.
hotstoneOnze masseuses hebben regelmatig cursussen om de technieken onder de knie te krijgen, ook valt daar onder  de hote stone.
Een heerlijke warme massage die erg ontspant.
Nog nooit gedaan? U weet niet wat u mist.

Nog meer massages worden gedaan o.a. edelsteen massage enz.