Daphne Sulkers (31 jaar, – 14 kg): Die bikini die gaat mee op reis!

Wat was je gewicht voordat je met PowerSlim begon?
Voordat ik begon aan PowerSlim woog ik 83 kilo.

Had je altijd al overgewicht?
Zelf zou ik niet zeggen dat ik overgewicht had, maar ik balanceerde wel op het randje met mijn BMI. Toen ik de 83 kilo op de weegschaal zag staan, wist ik: het was tijd om mijn leven om te gooien en weer fit en gezond te worden. Ik was gewoon te zwaar voor mijn lengte en voelde mij ook niet lekker in mijn lijf.

Hoe komt het, denk je?
Alles waar té voor staat is niet goed. Teveel, tequila 🙂 Ik heb gewoon teveel van het leven genoten door overal ‘ja’ op te zeggen. Taart op werk: ja. Uit eten en een driegangenmenu bestellen: ja. Elke week pizza uit de oven: ja. Stukje chocolade: ja.

Wanneer kwam de omslag?
De omslag kwam in het najaar van 2015 toen ik samen met mijn vriend begon aan Crossfit. Mijn lichaam voelde tijdens het sporten niet meer van mezelf. In mijn hoofd was ik fit, alleen paste mijn lichaam daar gewoon niet meer bij.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?
Met behulp van mijn PowerSlim coach ben ik uiteindelijk  afgevallen. Zij heeft mij stap voor stap wegwijs gemaakt in wat ik zelf kon veranderen aan mijn levensstijl.

Vond je het zwaar?
Nee, ik heb het geen moment zwaar gevonden. Als ik eenmaal ergens voor ga, dan zet ik alles op alles. Het is vooral een groot bewustwordingsproces geweest en ik heb mezelf stukken beter leren kennen. Ik weet waar mijn zwakke momenten liggen en dat ik er goed aan doe om altijd voorbereid met een tussendoortje en water op pad te gaan.

Hoe voel je je nu?
Ontzettend blij! Ik voel mij meer mezelf dan ooit te voren. In september ga ik trouwen en daar ben ik nu helemaal klaar voor!

Zal je altijd op gewicht blijven?
Ja, absoluut! Mijn levensstijl is blijvend veranderd. Ik geniet van gerechten bedenken, koken en opeten, maar ik zeg niet meer overal ‘ja’ op. Beste les van mijn coach: als je dan een keer taart eet, kies dan wel echt de allerlekkerste taart en geniet! Daar gaat het om in het leven: bewuste keuzes maken.

Die bikini die gaat mee op reis!

Wil jij ook afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.