Specialiteiten

Krullen knippen en/of  gestructureerd uitdunnen met Curlsys methode:
Ondersteund uw natuurlijke haarvalling en creëert volume! Uw haar wordt met speciaal  ontwikkelde scharen geknipt. Dit zorgt voor een exclusieve techniek met als resultaat mooier en beter vallend haar. Curlsys heeft het meeste resultaat bij mensen met dik en/of krullend haar maar is ook toepasbaar bij ander soorten haar types, zo lang uw haar lang genoeg is en niet zweeft.

Lees meer.

Brian McLean curl sys

 

 

 

Proteïne behandeling
De proteïne behandeling verstevigt het haar, maakt het handelbaar en sterk.

Glennis Grace met tijdelijk gestyld haar

Glennis Grace met tijdelijk gestyld haar

Een nieuwe revolutie op het gebied van haarverzorging.
Tem je krullen tot beheersbare en prachtig glanzende lokken! De revolutionaire CHI Enviro Smoothing Treatment is het eerste en enige systeem om op een veilige manier glad, glanzend en sensationeel sterk haar te verkrijgen. Een eenvoudig alternatief voor met risico’s gepaard gaande ‘blowout’ en ‘straightening’ systemen die het haar schade toe kunnen brengen.

De revolutionaire CHI Enviro Smoothing Treatment van Farouk Systems is een nieuwe professionele salon treatment verrijkt met witte parel en zijde. Deze is gemaakt om pluizig, gekruld en kroezend haar te veranderen in glad en gepolijst haar. De CHI Enviro Smoothing Treatment is geschikt voor elk haartype: maagdelijk en weerbarstig haar, gekleurd en chemisch behandeld haar, gehighlighted, poreus en fijn haar.

Lees meer.